Свържете се с нас:
0877 708070

Меню
Меню

За нас

Основната дейност на фирмата е търговия на едро и дребно и сервиз на професионална горска, градинска, строителна техника, електроинструменти, компресори, заваръчна техника, генератори, както и консумативи за съответните машини. Дейността ни започва през 2006 година, същата година фирмата ни става оторизиран дистрибутор, гаранционен и извънгаранционен сервиз на HUSQVARNA- Швеция (световен лидер в производството на професионална горска и градинска техника). От самото начало в нашия търговски обект в гр. Сливен има богат асортимент от електроинструменти. В следващата година след откриване на търговския обект и сервиз, фирмата ни се превръща в предпочитан партньор за множество фирми в региона, което ни мотивира да работим за постигане на по-добри резултати от съвместната ни работа за в бъдеще.

През 2008 година се ражда следващото ново успешно партньорство на фирмата ни със световно известен и доказан лидер в производството на професионална техника- MAKITA- Япония. На 03.12.2008 година сключваме договор и ни е издаден сертификат за оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз.

От Август 2017 година сме официален дистрибутор и оторизиран гаранционен и следгаранционен сервиз на HONDA- Япония. В магазинa ни има голям избор на водни помпи, генератори, мотокултиватори и двигатели.

На склад поддържаме големи наличности на всички изброени по-долу марки машини, както резервни части и консумативи за тях.

Сервиз!

ДЕНИНО  ООД Ви осигурява сервиз на следните марки машини:        

        HUSQVARNA -  Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Фирмата ни е ОТОРИЗИРАН гаранционен и следгаранционен сервиз. Осигуряваме сервиз за всички машини с марка Husqvarna.  

        GARDENA - Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Фирмата ни е ОТОРИЗИРАН гаранционен и следгаранционен сервиз.


        MAKITA и MAKTEC- Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Фирмата ни е ОТОРИЗИРАН гаранционен и следгаранционен сервиз на Makita, пълна гама резервни части за машини, които не са в гаранция.

         HONDA - Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини и двигатели. Фирмата ни е ОТОРИЗИРАН гаранционен и следгаранционен сервиз.

         SPARKY – Ловеч - Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен сервиз на машини закупени от Нас и наличност на пълна гама резервни части за тези които не са в гаранция. Поддържаме голяма гама резервни части на машини, които са спрени от производство.


        BOSCH - Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Поради спецификата на работа тези две марки машини в гаранционен срок се ремонтират само от представителят им за България "Роберт БОШ". За извън гаранционният сервиз се стремим да поддържаме богата гама резервни части за максимално голям брой машини, като за тези които нямаме в наличност, сме подсигурили доставка до 24 часа ако резервните части са налични в България. 

        PRISMA / FORTECO- Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз.

        Collomix - Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз.

        Dewalt - Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз.

       HiKOKI /Hitachi Koki/: Разполагаме с пълна заводска сервизна документация за всички модели машини. Осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз.

Консултации!

         Това е вид услуга, с която се гордеем най много. При нас винаги можете да получите своевременна и надеждна консултация, както и да сравните както ценово така и  техническите възможности на еднакви по функции, но няколко марки машини. По този начин Нашите клиенти освен, че получават своевременна информация винаги работят с най-добрата техника за техните специфични изисквания. Ние не се притесняваме да изпратим Нашите клиенти при конкурентите ни, стига да се убедим че това е правилното решение! 
        Разновидност на консултациите е профилактиката която предлагане. Тя Ви дава възможност да увеличите активният живот на Вашите машини и спестява голяма част от разходите за ремонт на техниката Ви. Профилактичният преглед на работещи машини Ви показва кои са износените детайли, като съвременната им подмяна предпазва от поражения както машините така и хората работещи с тях, повишава ефективността на работа, намалява времето им за престой в сервиза, и води до това, че те винаги работят с максимума на възможностите си. 

Абонаментен сервиз!

         Този метод на обслужване се предлага на големите ни клиенти. Тази поддръжка на машините дава възможност на клиентите ни да разчитат на истински надежден сервиз. Те могат винаги да следят текущото състояние на машините си, като своевременно се уведомяват за изтичане на ресурса им за работа. Машините им се обслужват с предимство и ползват преференции при определяне на стойността на ремонта и закупуване на консумативи и машини.

Машини и консумативи!

         Стремим се да поддържаме достатъчно добра гама от всички изброени до тук марки машини. Тези които не можем да осигурим в наличност можем да Ви доставим за максимално кратък срок даже и на обекта където работите. Доставяме специфична техника по каталог и разполагаме с каталози на всички модели, с максимални подробности за техническите им данни. Просто кажете какъв е проблема, от какво имате нужда  и ние ще Ви предоставим най-вярното решение!
         Предлагаме разнообразна гама от консумативи, както и доставка по каталог на тези, които нямаме в наличност. Винаги можете да направите справка и какви са консумативите препоръчани от производителя на Вашата техника и да закупите такива от Нас. 

Станете Наши приятели и Ние ще работим за Вас! Ако вече сте станали –  сте направили правилния избор. Благодарим ВИ!

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки